Ashton Kutcher otkriva detalje tajnog venčanja sa Milom Kunis i opasne navike ćerkice Wyatt

Ashton je konačno otkrio detalje o venčanju sa Milom Kunis (foto: WarnerBros) Ashton Kutcher je juče gostovao u emisiji Ellen DeGeneres gde je otkrio kako je izgledalo njegovo tajno venčanje sa Milom Kunis jula prošle godine.

„To je bilo baš podlo. Venčao si se i svaki put kada bi ti ili Mila gostovali kod mene, bili ste vrlo tajnoviti o tome. A onda ste otkrili sa ste u braku i da niko od nas nije bio pozvan na vaše venčanje“, našalila se 58-godišnja voditeljka. Zvezda serije Dva i po muškarca je objasnio da su on i njegova supruga bili zabrinuti zbog paparaca i hilikoptera koji bi mogli da im pokvare venčanje. „Bili smo zaista zabrinuti, jer nismo želeli da dok izgovaramo zavete hilikopteri lete iznad nas, od kojih ne bi ni čuli jedno drugo. Zato smo to krili“, iskreno kaže Kutcher. „Ali bili su potrebni neverovatni napori da bi to postigli“, dodaje on.

Par nije želeo paparace na svom venčanju (foto: Twitter)

Ashton je takođe govorio i o svojoj 17-mesečnoj ćerkici Wyatt, o kojoj kaže: „Ona obožava da pleše. Baš voli to. Pevam joj neke dečije pesmce i baš je uzbudi. Voli kada vidi točkove koji se okreću. Luda je za njima u igraonici“.

Glumac kaže da ćerkica Wyatt još uvek nije shvatila koliko se neke stvari opane po nju (foto: Instagram)
Glumac kaže da ćerkica Wyatt još uvek nije shvatila koliko se neke stvari opane po nju (foto: Instagram)

Govoreći o roditeljstvu, bivši suprug Demi Moore kaže: „Prvih godinu dana se samo trudite da ostanu živi. A onda nakon toga, samo brinete da sami sebe ne ubiju. Ona konstantno pokušava da se ubije. Ne razume da je ispred nje litica i da je to veoma opasno. Ona bi jednostavno skočila sa nje. Još uvek ne razume. Mislite da bi do sada već shvatili da je vatra opasna, ali ne. Ne znam, iskreno, kako su živeli pećinski ljudi. Kako nisu otišli do vodopada i samo skočili sa njega“, našalio se Kutcher na kraju.

POSLEDNJE VESTI