Search
Close this search box.

Barack Obama pop zvezda: Predsednik SAD-a gost na novom albumu grupe Coldplay

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Grupa za desetak dana izdaje svoj sedmi album na kom će se naći i glas predsednika SAD-a (foto: Billboard)

Na novom albumu grupe Coldplay moći ćete da čujete i jednog predsednika. I to nikog drugog do Baracka Obamu.

Bela kuća je odobrila bendu da na novom albumu A head full of dreams iskoristi Obamino izvođenje numere Amazing Grace. Predsednik je pevao gospel himnu na komemoraciju održanoj povodom pucnjave u Čarlstonu juna ove godine, kada je poginuo Clementa C. Pinckney. Evo kako je to izgledalo.

Obama je veliki poštovalac Chrisa Martina i drago mu je što je njegov omiljeni bend izabrao da njegovo pevanje uvrsti na svoj sedmi studijski album, koji će se naći u prodaji 4. decembra. Chris je povodom ovog rekao: „Imamo kratki klip predsednika koji peva u crkvi. Uvrstili smo ga na albumu jer ono što je on uradio ima veliki istorijski značaj, a i pesma je o tome ‘kako sam bio izgubljen, ali sada sam se pronašao’.

Frontmen benda i američki predsednik su se upoznali 2012. godine, a bivši suprug Gwyneth Paltrow o ovom susretu kaže: „Upoznao sam Obamu tokom leta i on mi je rekao da ima sve naše mesme na iPodu. Ali kladim se da to kaže svim pop zvezdama koje sretne“.

Na novom albumu je se kao gosti takođe pojaviti i Beyonce, Tove Lo i soul pevačica Marry Clayton, dok na jednoj od pesama gitaru svira Noel Gallagher.

POSLEDNJE VESTI