in

Gwyneth Paltrow kaže da joj je bivši muž “brat”

Ovo je svakako jedan od čudnijih načina na koji možete da se obratite bivšem suprugu. Gwyneth Paltrow čestitala je rođendan nekadašnjen partneru i ocu njene dece Chrisu Martinu, nazvavši ga bratom, u instagram čestitki.

Ona je objavila fotografiju nastalu tokom braka, na kojoj su njih dvoje zajedno sa jedanestogodišnjim sinom Mosesom i dve godine starijom kćerkom Apple.

“Srećan rođendan, brate moj. Hvala ti što si mi podario ovo dvoje,” napisala je glumica, a potom je usledila lavina nezadovoljnih komentara, jer su neki od njenih pratilaca smatrali da je ovo u najmanju ruku čudno. “Misliš li da treba da promeniš opis fotografije,” upitao ju je jedan, dok je drugima potpuno normalno da bivšeg supruga naziva bratom, jer se ne radi o rodnoj povezanosti, već o terminologiji koju par koristi.

Ovo nije prvi put da Gwyneth bivšeg naziva bratom. Prvi put je to učinila gostujući u emisiji The Late Show with Stephen Colbert“On mi je zaista kao brat. Vrlo smo bliski i to mi je drago,” rekla je tada.

View this post on Instagram

Happy birthday my brother. Thank you for giving me these two. 💖

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Glumac i pevač razveli su se u julu 2016. godine, nakon 12 godina braka. On je trenutno u vezi sa Dakotom Johnson, dok se Gwyneth u novembru verila sa scenaristu Brada Falchuka.