Search
Close this search box.

Beban iz ‘Porodičnog blaga’ tuži RTS

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vukašin Marković, koji je domaćoj javnosti najpoznatiji kao mladi Beban iz Porodičnog blaga, tuži Javni servis Srbije zbog repriziranja ove legendarne serije.

Naime, Vukašin se oglasio na Facebooku gde je otkrio da, iako su se za to obavezali ugovorom, RTS ne isplaćuje glumce kada repriziraju stare serije.

RTS je odlučio da sve nas, (u mom slucaju „glumce“), ČASTI od 2010. godine za sve reprize serija koje su reprizirali. To je baš čudno, s obzirom da imam ugovor koji mi omogućava naplatu tantijema od repriziranja serije (znači, doživotno. Grob će mi platiti od repriza, biće to jedna raskošna sahrana). Ovo će biti šesti put da ću sa uživanjem tužiti RTS i dobiti. Zanimljivo je kako, oni tako sednu i odluče da obesprave ugovor, samo sa svoje strane“, napisao je muzičar, a potom isprizivao njihovu najnoviju seriju Nemanjići.

S druge strane, dobro znam da nas sve izbezumljuju reprize, ali verujem, slozićete se, bolje Porodično blago 17. put, nego glorifikacija čistog amaterizma, u vulgarno velikoj meri, zvana Nemanjići“, kaže Vukašin.

POSLEDNJE VESTI