Bijonse-ludilo na hrvatskom primorju!

bijonse4

Jedan od najpopularnijih selebriti parova na svetu Bijonse i Džej Zi, u toku jučerašnjeg dana stigli su u Dubrovnik gde će provesti deo svog odmora. Samo pojavljivanje Bi i Zija u Starom gradu predivnog Dubrovnika, gde su kasno večerali u jednom restoranu, izazvalo je potpunu pometnju.

Odmah su se pojavili brojni paparaci, a došlo je i do manjeg incidenta kad je telohranitelj poznatog para zbog snimanja i fotografisanja fizički nasrnuo na neke od snimatelja. Kako se incident okončao pogledajte u video klipu ispod!

Da se preslatka Bi nije mnogo uzbudila zbog incidenta iz Starog grada govore i fotke ispod na kojima Bijonse, Džej Zi i ekipa uživaju kupajući se na svojoj jahti koja je bila usidrena nedaleko od ostrva Lokrum. Pored kupanja Bijonse se sa svojom prijateljicom jako zabavila vožnjom na takozvanoj banani, koju je vukao jedan od čamaca.

U narednim danima poznati muzičari zajedno sa mnogobrojnim asistentima, telohraniteljima i prijateljima imaju u planu da posete Hvar, Mljet i Kornate. Bijonse izgleda odlično u bikiniju, zar ne?

bijose bijose1

izvor: dailymail.co.uk, tportal.hr

Povezane vesti

Back to Top