Bijonse: puno seksipila u Zagrebu!

Bijonse u Zagrebu

Bijonse je pred skoro punom zagrebačkom Arenom sinoć pevala puna dva sata. Pevačica se pojavila u 21:30 h, i koncert je počeo pesmom “Crazy in love“.

Međutim, odmah nakon euforičnog starta, Bijonse je odlučila da se prebaci u laganije stvari, nakon čega je stalno menjala ritam. Taman kad bi se publika primila na brže stvari, ona bi krenula u balade… I tako u krug, s različitim reakcijama, koje su definitivno bile najglasnije na pesme grupe Destiny’s Child, kao i na uvek efektnu ‘Irreplaceable’.

Na pola koncerta, Bijonse je “izronila” iz male pozornice na sredini arene, na opštu histeriju fanova koji su plakali od sreće što je vide uživo i mogu da joj dotaknu ruku. Na trenutak, svetla su se ugasila i pevačica se pojavila u drugom delu arene, visoko iznad pozornice. Izvodeći pesmu “Baby Boy” viseći na žici “koračala je po vazduhu” tik iznad glava publike.

Bijonse u Zagrebu

Koncert je završila sa trećim singlom “Halo” sa aktuelnog albuma “I Am Sasha Fierce” koji je otpevala na bis, obećavši publici da će od sada rado dolaziti u Zagreb. Pa, mogla bi i do Beograda da svrati. :)

A za kraj, pogledajte kako je to sve izgledalo…

Izvor: TPortal.hr

Povezane vesti

Back to Top