in

Biramo najseksipilnijeg frajera!


Pošto i dalje diskutujete o najseksipilnijim muškarcima sveta, vaša Tračara odlučila je da zajedno sa vama kreira listu najzgodnijih muškaraca!

Pravila su vrlo jednostavna: u komentarima ispod ovog teksta napisaćemo nekoliko imena svetskih zavodnika, a vi ćete za njih glasati tako što ćete lajkovati komentar sa njihovim imenom. Naravno i vi možete da predlažete poznate muškarce koje volite tako što ćete u komentaru napisati samo ime i prezime onog poznatog muškarca koga želite da vidite na listi.

U prvoj rundi samo ćemo lajkove uzeti u obzir, dislajkove ostavljamo za jednu drugu listu, za koju provereno tvrdimo da ćete je obožavati. :)

U drugoj rundi sastavićemo anketu od 20 muškaraca sa najvećim brojem lajkova iz prve runde. U ovoj rundi, u anketi, moćićete da glasate samo za jednog muškarca – svojim glasovima jednom poznatom muškarcu dodelićete titulu najseksipilnijeg! Nakon toga, objavićemo listu, a poznati frajeri biće rangirani onako kako ste vi odlučili!

Obe runde i lajkovanje u prvoj, kao i glasanje u drugoj, trajaće 7 dana.

Glasanje može da počne. Pročitajte u komentarima koje muškarce vam predlažemo, predložite i vi vaše omiljene i neka lajkovanje krene! Biramo Najseksipilnijeg frajera 2011!