in

Bizarno: Boksera drogirali, pa snimili gej pornić sa njim!

Bokser se našao u entru skandala kada je saznao da postoji po**o snimak na kome on ima seksualne odnose sa dvojicom muškaraca (foto: AP)
Bokser se našao u centru skandala kada je saznao da postoji po**o snimak na kome on ima seksualne odnose sa dvojicom muškaraca (foto: AP)

Yusaf Mack, koji se borio u nekoliko svetskih šampionata i koji je poznat pod nadimkom MackAttack, odlučio se da javno progovori o nedavnom skandalu i svojoj hetereoseksualnosti, pošto se na internetu još od decembara 2014. godine nalazi eksplicitni video, u kome on opšti sa dvojicom gej muškaraca.

Yusaf tvrdi da su ga drogirali i da se ni ne seća da je snimio scene seksa sa muškarcima (foto: Dawgpounusa)
Yusaf tvrdi da su ga drogirali i da se ni ne seća da je snimio scene seksa sa muškarcima (foto: Dawgpounusa)

„Celog života sam bio ženskaroš. Volim žene“, izjavio je Mack. „Muškarce jedino diram u ringu, kada se borim sa njima“, dodaje bokser i priznaje da je pristao da se u po**o filmu pojavi jer mu je trebao novac. Kaže da su ga na Facebooku kontaktirali da snimi pornić i da je iz rodne Filadelfije otišao u Njujork na jedno veče za potrebe snimanja, verujući da je reč o heteroseksualnim odnosima. „Stigao sam u stan u Bronksu i tamo je bilo mnogo golih žena koje su se šetale. Pomislio sam ‘Vreme je za akciju’, ali mi je trebalo piće pre toga. Uz čašu votke sam popio i neku tabletu i od tada mi se pamćenje gubi“. Sledeće što pamti je da se probudio u na ulici sa 4500 dolara u džepu.

Sportisti su prijatelj nedavno ukazali na postojanje snimka i on sada javno govori o svojoj heteroseksualnosti (foto; Facebook)
Sportisti su prijatelj nedavno ukazali na postojanje snimka i on sada javno govori o svojoj heteroseksualnosti (foto; Facebook)

Međutim, na snimku koji se nalazi na sajtovima specijalizovanim za gej po**o filmove sa afrokamerikancima se vidi kako sportista ima eksplicitne scene seksa sa svojicom muškaraca. Sve do skoro je zaboravio na ovo neprijatno iskustvo kog se i neseća, ali je pre desetak dana primetio da neki prijatelji ne razgovaraju sa njim. Kada su mu objasnili razlog i uputili ga u postojanje po**o snimka, Mack je poricao da je to on i da se i ne seća toga. Od tada mu se život potpuno okrenuo na glavačke. Priznaje da je povređen i da ne može da spava noćima. „Svi se plaše da ne naudim sebi, ali moram da ostanem snažan zbog svoje troje dece“, kaže na kraju bivši bokser, koji još jednom naglašava da nije gej i da obožava žene.