Bolesna Maja Odžaklijevska ipak večeras na Beosongu!

Čelnici RTS-a bili izričiti povodom njenog učešća na Beosongu
Čelnici RTS-a bili izričiti povodom njenog učešća na Beosongu

 

Bez obzira na to što joj je zdravstveno stanje vrlo loše, pevačica Maja Odžaklijevska večeras će nastupiti na Beosongu. Iako je bilo priča da će pesmu Anđeo s neba prepustiti Nenadu Cvijetiću, što je i bila njena želja, čelnici RTS-a nisu pristali na to.

„Nisu uslišili njen zahtev da se povuče jer im Cvijetić nije odgovarao kao pevač City Recordsa. Vršili su ogroman pritisak na Maju, iako su znali da tri meseca ima jak laringitis, virus se sa sinusa spustio na grlo. Njeno zdravlje je ugroženo, čak je bilo perioda kad nije mogla da progovori, a jaka terapija medikamentima ne daje željene rezultate. I pored svega toga i činjenice da su u RTS, koji organizuje Beosong, upoznati s njenom situacijom, slobodno mogu reći da su je ucenili da učestvuje jer je član PGP-RTS!“, kaže sagovornik iz Javnog servisa Srbije za dnevni list Kurir.

Odžaklijevska je potvrdila ovu priču, rekavši da su sa RTS-a bili izričiti da upravo nju žele na Beosongu.

„Predložila sam ljudima iz matične produkcije da me na Beosongu zameni Cvijetić, jer ne mogu dati svoj maksimum. Međutim, oni su izričiti u tome da žele mene. Kao dugogodišnji saradnik RTS povinovaću se tome i po cenu da lošije zvučim“, kaže Maja za izvor.

Redakcija Tracara.com
Foto: Pulsonline.rs

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI