Prati nas

Vesti

Brad Pitt i Angelina Jolie i dalje u pregovorima oko starateljstva

Strani mediji su prošle nedelje pisali kako se dugotrajni sudski proces između Angeline Jolie i Brada Pitta stišava i bliži kraju.

Zaraćene strane našle su zajednički jezik i trebalo bi konačno da odluče kako će podeliti starateljstvo nad njihovih šestoro dece. Međutim, stvar se ipak ponovno zakomplikovala jer su bivši supružnici od sudije zatražili još vremena pre nego što se donese konačna odluka.

Magazin Blast piše da je Jolie podnela zahtev da se finalni sastanak sa sudijom Johnom Ouderkirkom, koji treba da donese odluku, odloži na neko vreme. Spomenuti sudija angažovan je privatno od strane glumačkog para, a Angelina sada želi utvrditi da je zaista objektivan.

Isti sudija bio je prisutan na građanskom venčanju nekadašnjih supružnika, 2014. godine. Ovo mu je vrlo verovatno poslednji veliki slučaj jer u decembru 2019. planira odlazak u penziju.

Problem oko podele starateljstva dogodio se jer je nakon razvoda, Jolie odlučila da svim silama udalji svog bivšeg supruga od njihovih šestoro dece. Tražila je tada od suda, u bici za starateljstvo, da oni ‘pripadnu’ isključivo njoj. Brad nije hteo da se pomiri sa takvom odlukom pa se čitava stvar zakomplikovala, a sud je do finalne odluke odredio da deca imaju pravo da provode vreme sa ocem.

Iako su nedavno Brad i Angelina zaključili da ovakvim ponašanjem otežavaju svojoj deci, čini se da ova bitka još uvek nije pri kraju.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top