Brangelina: Mistično venčanje sa daškom luksuza

Predlog za selebriti mladu
Brangelina

Sve su glasniji tračevi da će se jedan od najpopularnijih selebriti parova na svetu venčati ovog leta.

Nakon što su Angelina Jolie i Brad Pitt i sami priznali da zbog svoje dece staju na ludi kamen, mi smo zamolili stručnjaka, Jelenu Glišić, koja se bavi dekoracijom venčanja, da nam pomogne da dočaramo kako bi proslava venčanja poznatog para mogla da izgleda.

Na samo pominjanje poznatog para sve asocijacije navode nas da će njihovo venačnje biti sve, samo ne – tradicionalno. Poznata po svom darkerskom stilu, naročito u ranoj mladosti,  Angelinu smo odmah zamislili u potpuno nekonvencionalnoj venčanici. U pitanju je novi trend crnih venčanica, kome se priključila i najpoznatija dizajnerka venčanica Vera Wang, čiju prelepu kreaciju možete videti u našem predlogu.

Nakon što smo Angie obukli u ovu neobičnu haljinu, izgled ćemo upotpuniti vamp lakom za nokte kuće Chanel i Christian Loubuoutin potpeticama. Naravno dijamanti su neizbežni i savršeni parfem za savršeni dan.

Predlog za selebriti mladu
(crna venčanica iz najnovije kolekcije Vere Wang, Tiffany dijamantske minđuše, Allure parfem kuće Chanel, Neil Lane dijamantski prsten,”vamp” lak za nokte kuće Chanel, Christian Louboutin cipele)

 

Jelenu, koja je već sarađivala sa brojnim mladencima na ulepšavanju njihovog velikog dana, smo zamolili da osmisli i predloži dekoraciju i cveće za venčanje para, pa upravo ovako izgledaju najnoviji trendovi. Brangelina tandem su više puta naglasili da ukoliko se desi venčanje, sve će biti jednostavno i bez prevelike buke. Mi smo na to dodali još i neke detalje koji se savršeno uklapaju u mistično, holivudsko venčanje sa daškom luksuza.

Nadamo se da vam se dopadaju predlozi, a kako će Brangelina venčanje zaista izledati, uverićemo se uskoro… :)

Predlog za dekoraciju
 (1. piće dobrodošlice – penušavo vino sa svežim kupinama, 2. dekoracija stolova – puno belih hortenzija sa svećama koje uveče doprinose divnoj atmosferi, 3. torta sa prirodnim cvećem (ponovo predivne hortenzije), 4. puslice sa svežim kupinama, 5. crno-bele pozivnice sa pečatnim voskom sa inicijalima mladenaca, 6. bidermajer od belih karanfila sa crnom satenskom trakom)

 

foto Angeline i Brada: Babble.com

Povezane vesti

Back to Top