Bratanica Vlada Georgieva napisala sastav o njemu

Ponosni stric objavio fotku pismenog

 

10-ogodišnja Vladana, bratanica kantautora Vlada Georgieva napisala je sastav o svom stricu, koji ga je oduševio. Ona je na temu Osoba koju volim, poštujem i kojoj se divim napisala sastav o sudiji takmičenja Prvi glas Srbije.

“On piše najlepše pesme, peva ih dušom i srcem, ali iznad svega on je najbolji stric. Po njemu sam dobila ime i imalo isto prezime. Moj stric – Vlado Georgiev. Gleda me nežno i toplo svojim zelenim očima. Među mnogo ljudi mogu ga prepoznati po kratko ošišanoj kosi i Rey Ban naočarima”, stoji u uvodu Vladaninog sastava, koji je Vlado objavio na Twitteru.

“Osim muzike, voli i motore. Veoma je iskren i direktan. Nikad me nije prevario i zato mu ja 100 posto verujem. Kada zajedno provodimo vreme, igramo igrice i surfujemo po internetu. Ocenjuje me u gimnastici i za pevanje. Ponekada je u ocenjivanju previše strog, a ponekada preblag. Njegove sugestije, saveti i kritike mnogo mi znače. Kada on kaže da nešto nije dobro, znam da to treba da popravim. Milsim da se sviđa mnogim ljudima, a meni je omiljeni pevač. Osoba kojoj se divim, koju volim i poštujem je definitivno moj stic”.

Ponosni stric fotku pismenog zadatka objavio je na Twitteru, uz kratak komentar: “Ovo je napisala moja Vladana. Gutam knedle. Ljubav najveća što može da bude.”

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top