Bred Pit:“Nikada nisam prevario Dženifer!“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Hmmmm, zanimljiva izjava lepog glumca…  Naime, od samog početka veze između Bred Pita i Anđeline Džoli spekuliše se da li su se smuvali za vreme snimanja filma Gospodin i gospođa Smit ili kasnije. Da vas podsetim u vreme snimanja filma Bred je još uvek bio u braku sa Dženifer Aniston. Pre samo par meseci je lepa glumica iz Prijatelja priznala da joj nije bilo sve jedno kad je saznala da joj je Anđelina „smotala“ muža dok su radili na filmu i kratko je rekla: „To baš i nije bilo kul!“

E, draga moja, u ratu i ljubavi sve je dozvoljeno!

Evo šta kaže Bred o trenutnim odnosima sa svojom bivšom ženom: „Džen je srce“… „Mislim da ju je neko uvukao u to“…“Ljudi ne shvataju da smo mi Gospodina i gospođu Smit snimali godinu dana. Snimali smo i pošto smo se Džen i ja rastali. Što ne znači da je bilo ičeg podlog. Nije. Vrlo sam ponosan kako smo to rešili. Uz puno poštovanja“. Sve što on kaže, ja verujem! :))))

Za to vreme, Dženifer Aniston je potpuno posvećena poslu, ili se tako čini. Njen novi film Marli i ja u kom glumi sa komičarem Oven Vilsonom je u celom svetu postigao ogroman uspeh, pa su tabloidi bivšu gospođu Pit proglasili za nezvaničnu „kraljicu bioskopskih blagajni“. A tek kako izgleda, stvarno svaka čast!

POSLEDNJE VESTI