Prati nas

Vesti

Brena i Boba kupili novu kuću na Floridi za ogromne pare

Staru kuću u Majamiju su poklonili Prijovićki i Filipu

 

Lepa Brena i Slobodan Živojinović već godinama u posedu imaju luksuznu vilu u Majamiju. Međutim, kako su nju poklonili Filipu i Aleksandri za venčanje, odlučili su da kupe još jednu za sebe.

Kako prenose domaći mediji, poznati bračni par je novu vilu platio čak 1,5 miliona evra, a staru zvanično prebacili na Filipovo ime.

“Odučili su da ta kuća bude svadbeni poklon Filipu i Aleksandri, a oni da borave u novoj vili. Tako će Aleksandra, koja je trudna i koja trenutno boravi na Jamajci, uskoro odleteti u Majami, gde će održavati trudničke dane u najvećem gradu na Floridi, i to u sopstvenoj kući”, rekao je izvor pa dodao:

“Nakon što su preuzeli papirološki kuću, Brena i Boba su u nju doveli najbolje arhitekte, kako bi je luksuznije opremili. Kuća ima tri spavaće sobe, tri kupatila, dve gostinske sobe, kao i teretanu, spa, bazen i naravno, pogled na more”, kaže izvor.

Kako izvor navodi, samo za renoviranje folkerka je izdvojila 500 hiljada evra. Ona nije žalila ni evro kako bi imala kuću iz bajke. Pored toga, angažovala je i šestočlanu poslugu, pored dve žene koje se brinu oko kuće. Brena ima i vozača, ali i ličnu poslugu.

“Brena se nije dvoumila kada je stigla ponuda iz agencije za nekretnine. Tako inače u Americi rade. Kada je neka kuća na prodaju, a treba brzo da se proda, agencije zovu bogate klijente koji bi mogli da je kupe. U provom trenutku ponudili su im zamenu ta njihovu vilu koju već imaju na Floridi, uz doplatu. Međutim, kada su videli kakva je kuća koja im se nudi, složili su se da ne bi trebalo ništa da menjaju, već da iskreširaju punu cenu, jer za takvu vilu prolaze veoma povoljno”, prenosi Alo.

1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    05. 09. 2018. at 07:22

    Normalno, kuće se kupuju u Americi, deca se rađaju tamo a pare se zgrću u Srbiji.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top