in

Britney rocks again!!!


I zvanično je otpočela svetska turneja jedne od najvećih pop zvezda danas Britni Spirs! Fanovi u Nju Orleansu imali su prilike da gledaju veliki povratak Britni pred svojim očima, dok je nastupala na bini. Od specijalnih efekata, preko kostima do odlične koreografije, tim Britni Spirs se svojski potrudio da sve bude najbolje ikada! Bina koja ima nekoliko nivoa, delove koji se podižu i spištaju, vrte i šta sve ne, izgledala je stvarno senzacionalno.

britni

Na videu koji je snimio jedan fan, videćete i fantastične trasnformacije amerčke pevačice. Mogle su se čuti i stare i nove pesme tako da niko nije ostao ravnodušan. Zapravo najverniji fanovi su toliko bili uzbuđeni da je bilo i suza i padanja u nesvest…

A gde nas je Britnica sve „odvela“ kroz svoj nastup? Britni na početku vidimo u futurističkom fazonu u metalnom korsetu zlatne boje.  Posle toga  sa Britni putujemo „istočno“, jer vidimo Britni kao trbušnu plesačicu, a na kraju je vidimo i kako izazovno igra i verovatno ispunjava san mnogih muškaraca obučena kao seksi pandurka. Totalno američki!

britni-spirs2

Sve je naravno „zapakovano“ u atmosferu cirkuske arene, jer se turneja kao i poslednji album Britni zove „Circus“, pa će te videti puno vatre i sve u svemu puno zabave. Po mom mišljenju Britni je bila pomalo statična, manje se kretala, ali pretpostavljam da je razlog za ovo nedostatak fizičke kondicije. Ali turneja koja će obići 32 grada (od evoropskih gradova tu je samo London) je tek počela, tako da ima vremena da se uigra… Napred Britni!!!