Search
Close this search box.

Britni Spirs: otac pretio da će joj oduzeti decu?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Govorna poruka koja je snimljena u januaru mesecu, za koju nije sigurno da je autentična, otkriva kako Britni Spirs govori o svojim problemima koje je imala u porodici i traži pomoć advokata. U poruci koju je pevačica poslala jednom advokatu, pevačica navodno kaže:

„Zdravo, moje ime je Britni Spirs. Zvala sam vas ranije. Zovem ponovo jer želim da budem sigurna o procesu za oduzimanje starateljstva… Otac mi je pretio nekoliko puta da će mi oduzeti decu… Samo želim da dobijem garanciju da će sve biti u redu sa postupkom i da vodite brigu o svemu, da će sve ostati isto što se tiče mog starateljstva. To je to, zdravo. “

britni

Ova poruka otkriva da je Britni bila žrtva pretnji od strane sopstvenog oca da će ostati bez starateljstva nad decom. Ovo ni malo ne čudi, ako znamo kako se mahnito i nenormalno ponašala, totalno zapostavljajući svoju decu. Međutim od tada moge stvari su drugačije.

Britni je vratila svoj život nazad, ponovo lansirala svoju karijeru i trenutno je na velikoj svetskoj tureniji „Circus„. Kako se čini, ovaj porodični sukob između Britni i njenog oca Džoa je očigledno razrešen jer se cela porodica Spirs trnutno nalazi zajedno na turneji „Circus“.

POSLEDNJE VESTI