Prati nas

Extra

Bubamara: Vendi i Šašić su šizofreni!

Poručila kolegama da su šizofreni! (foto: Facebook)

Poručila kolegama da su šizofreni! (foto: Facebook)

Pevačica Dara Bubamara u emisiji Premijera nastavila je prepucavanje sa Vesnom Vukelić Vendi Željkom Šašićem. Pevačica je istakla da njene kolege otvoreno pokazuju mržnju i ljubomoru koju osećaju prema njoj.

“Oni su neuspešni šizofreničari i jako su nesrećni čim se toliko bave mojim životom. Zanima ih moj Facebook, kog kera imam, koliko košta, koji auto vozim, koje firme nosim. Oni su laki peting! Oni su kao maslačak, kad ih oduvam odu na Severni pol”, rekla je Dara.

loading...
7 komentara

7 Comments

 1. n.

  24. 02. 2015. at 11:32

  Zanimljivije mi je kad se prepucavaju ona i Karleusa

 2. dopestchick

  24. 02. 2015. at 11:43

  Zanima ih koliko košta?
  PUNO KOŠTA

 3. lady.me

  24. 02. 2015. at 15:06

  Svi nose odjeću, samo Dara “firme”

 4. Lungo mare

  24. 02. 2015. at 16:37

  Iskreno ,ja nikad nisam čuo za Daru bubamaru do nedavno,jer me klasične guzate pjevačice i folk ne zanima.Za Vendettu sa čuo od prijatelja da postoji jedna neobična pjevačica koja pjeva po kafanama,ruga se i prkosi estradi,prca ih intelektualno i da govori nekim neobičnim jezikom.Malo surfate,malo zapamtite i vidite fakat zanimljivu osobu,jedinstvenu,duhovitu sa specifičnim komentarima i dođete u situaciju da se grohotom nasmijete.
  Dara gledajući od starta nikada neće moći biti Vendetta….ma ni jedna druga….postoji ono….ili imaš nešto urođeno da animiraš ili se neuspješno trudiš da budeš …ONO…
  Meni se čini da za svoju prpmociju pjesmice Dara nije izustila Vendi bez veze,zna da će biti na trenutak u trendu…ne….neee nije glupa,vrlo mudar promotivni potez.
  Zašto baš Vendettu?????…zašto kad ima hiljade drugi?????….naravno,proračunato računa da će njezin pjesmuljak i apel skrenuti paznju javnosti i jee.
  Može Dara imati hit ali mene više pali taj čudnovati Vendijevski jezik tipa
  Niskobazirani gmizavac ili Kesa bez mesa ili ona koja siluje profesiju tj pjeva 15-20 godina a nema niti jednog fana(eee ovdje bi se Dara znala prepoznati) a onda ….. kako se neću nasmijati za razliku Dare i ponavljanja nekog maslačka,neke šizofrenije ili …guesto costa…..guesto costa, ma nabijem ti tvoje to košta.Gleeee…nemaš ništa ponuditi ,davna i prošlost već novac—moć—novac—moć.
  Primitivno zar ne?????

 5. Lepi

  24. 02. 2015. at 18:20

  Neka si im rekla svako treba da radi i misli kako mu se svida a ne kako mu drugi namecu ,sta ovih briga sta ona radi jer su ljubomorni na Daru ali nju uvo boli sta oni misle o njoj.

 6. sasa

  24. 02. 2015. at 22:04

  Mozda je glupo, ali meni je ona toliko smesna i simpaticna kada kaze ”Puno Kosta” da bi mogao to da gledan 100x

 7. No Angel

  25. 02. 2015. at 01:29

  A koji to maslačak kad ga oduvaš leti na Severni pol?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top