Prati nas

Extra

Caitlyn Jenner preti kazna zatvora zbog izazivanja udesa!

Caitlyn je februara meseca izazvala udes u kom je jedna osoba izgubila život (foto: E!)

Caitlyn je februara meseca izazvala udes u kom je jedna osoba izgubila život (foto: E!)

Caitlyn Jenner, tada još uvek Bruce, je februara meseca učestvovala u sudaru na autoputu, u kom je, nažalost, jedna osoba izgubila život.

Policija Los Anđelesa je istraživala slučaj i činilo se kao da Cait neće biti krivično gonjena zbog ovog zločina. Ipak, sada je šerif izjavio da misli da je Jenner prekršila zakon o izazivanju nesrećnog slučaja u saobraćaju i njen predmet će biti dat javnom tužiocu na razmatranje.

“Saznali smo da je šerifova kancelarija napisala izveštaj od 161 strane u kome stoji da je Caitlyn bila na čelu kolone koja je uzrokovala smrt jednog vozača na Pacific coast autoputu februara ove godine i dalje se navodi da je Jennerova prekršila zakon vožeći neodgovarajućom brzinom. Ona je, naime, vozila brzinom manjom od dozvoljene, ali ipak prebrzo za uslove na putu. U izveštaju stoji da je saobraćaj na putu stajao ili je tek počeo sa kretanjem kada se Jennerova zakucala svojim Lexusom u kolonu.”, kaže izvor blizak losanđeleskoj policiji.

Hoće li se Cait poput nekih poznatih ličnosti izvući bez kazne zatvora ili će možda ipak biti proglašena krivom, ostaje da vidimo.

2 komentara

2 Comments

  1. wan

    22. 08. 2015. at 18:01

    tako ti je kada žena vozi…..ili nije

  2. s

    22. 08. 2015. at 18:34

    Nadam se da ce ga poslati u muski zatvor

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top