in

Ceca: Dragana i Karleuša su ljubomorne, ja nikome ništa loše nisam uradila

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je pre dva dana imala neprijatan susret sa folk divom Draganom Mirković i to na snimanju novogodišnjeg šou programa RTS-a. Ona je sinoć proslavila porodičnu slavu Svetog Nikolu, pa je rešila da progovori i o ovom sukobu:

‘’Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja se slabije čujem, bila sam u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sedela poired moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru – ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namere, ja nisam takva osoba – rekla je Ceca, prenosi Svet.rs.

Ona je zatim dodala:

‘’Drugo, godinama se spočitava – niko ne može nikome da pokloni karijeru niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše, kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci. Ja nikada nikome nisam rekla ružnu reč niti imam potrebu za tim. Od srca joj želim da snimi hit i da nađe mir u 2019 godini’’, dodala je Ražnatovićeva.

Ona je za kraj prokomentarisala da je razlog zbog koje je Dragana i druga koleginica, koju nije želela da imenuje, ali se pretpostavlja da je u pitanju Jelena Karleuša, godinama javno prozivaju jer su ljubomorne.

‘’Dve ili tri osobe su me u ružnom kontekstu prokomentarisale, a da za to ne postoji razlog. Za ove dve osobe mogu slobodno da kažem da je to čista ljubomora, zluradost i iskreno da kažem, ja to stavljam pod ljubomoru. Ne znam koji su razlozi, jer ja nikome ništa nisam nažao učinila, svakog mogu da pogledam u oči. Ne razračunavam se preko društvenih mreža i ne koristim medije da bih odgovorila nekom. Kada sretnem tu osobu reći ću joj u lice. To nije lepo ni za jednu, ni za drugu, to je jedna neprijatnost. Nisam svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk umem da odgovorim i nikada me nije sramota jer nikoga ne diram’’, rekla je za Pink.rs.