in

Ceca iz medija saznala da se Veljko ženi


Svetlana Ceca Ražnatović nije znala da će njen sin Veljko Ražnatović naredne godine oženiti verenicu Bogdanu Rodić – to je saznala iz medija!

Iako je Veljko sa Bogdanom u skladnoj vezi tek nekoliko meseci, oni su se, po svemu sudeći, toliko dobro upoznali da su već sada spremni da izgovore sudbonosno „da“. Ražnatovići i Rodići već su imali zajedničku večeru na kojoj su razgovarali o venčanju koje planiraju da zakažu za jun iduće godine.

„Veljko je Bogdanu verio u martu ove godine, a Rodićeva se nedavno uselila u porodičnu kuću Ražnatovića u Ulici Ljutice Bogdana. Njih dvoje se mnogo vole, pa je venčanje logičan sled događaja. Bogdana i Veljko su razmišljali da bi bilo lepo da se venčanju u martu, na dan veridbe, ali stariji su im savetovali da čekaju jun, posle posta, budući da će se venčati u crkvi. S obzirom na to da Veljko i te kako poštuje tradicionalne srpske običaje, planira da napravi gala proslavu na kojoj će se lumpovati sve do zore,“ priča izvor blizak porodici za Srpski telegraf i nastavlja:

„Ceca se nekoliko puta našalila da joj je sin poremetio planove s obzirom na to da naredne godine planira da izbaci novi album i napravi koncert na Ušću. Detalje o svadbi otkrio je i Rodićkin tata za magazin Svet, a u trenutku kada su ga novinari pozvali, Rodić je radio poljoprivredne poslove.“

Veljko je na pres konferenciji koju je održao u petak povodom bokserskog meča sve potvrdio.

„Svadba će biti uskoro. Jesmo mladi, ali nema veze, volimo se i ne razdvajamo. Bićete obavešteni, nismo odredili tačan datum. Znam da je moja mama Ceca rekla da bi volela unuke, ali koji roditelj to ne bi voleo. Radićemo i na prinovi i, naravno, da želimo da imamo decu. O tom – potom,“ rekao je Ražnatović, a mama Ceca je za Srpski telegraf priznala da je za ovu vest čula iz medija.

„Čovek se verio, saznala sam iz medija. Čovek se ženi, saznala sam iz medija. Pa on je hit,“ rekla je Ceca.