Prati nas

Vesti

Ceca: Ne smeta mi da mi starleta bude snajka

(foto: Instagram)

(foto: Facebook)

Mnoge starlete bi želele da osvoje 18-godišnjeg Veljka Ražnatovića, što njegovoj majci Svetlani Ražnatović ni malo ne smeta.

“Ma šta ja ima da prihvatam… Nisam ja neko ko pušta kišu, svako ima pravo na svoj izbor. Ja prva nisam volela da se meni iko meša u izbore, a to što su Veljko i Anastasija moja deca ne daje mi za pravo da vodim njihove živote. Samo sam tu da im budem potpora, zaštita, neko ko brine o njima, i da ih posavetuje kad god im je to potrebno. Neka su živi i zdravi i neka se deca provode i vole. I starleta je nečije dete”, izjavila je Ceca.

Iako ova izjava zvuči kao da pevačica mnogo dopušta svojoj deci, to zapravo nije tako. Anastasija je skoro izjavila da joj majka ne da da ugradi silikone iako je to nešto što ona jako želi. To je potvrdila i Ceca.

“Anastasiji branim da stavi silikone zato što ima 17 godina i mislim da je to sasvim dovoljan razlog.”, rekla je pevačica, a onda dodala, “moje dete je lepo kao anđeo!”

2 komentara

2 Comments

  1. kljinjkk

    08. 11. 2015. at 11:15

    pa neka joj i bude, od srca joj zelim, najgora starleta moguce vrste

  2. Ivana

    10. 11. 2015. at 19:59

    Prelepa je,koje drzanja ,koja harizma..Ceca je najveca zvezda a opet je toliko prizemna, potpuno je u pravu za ovo da je i ta starleta necije dete.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top