Ceca nije htela u kuću VB za 100.000 eura?!

Da li je ova priča koju je plasirao Press istinita ili ne, nisam baš sigurna. Najnoviji trač da je Svetlana Ražnatović odbila da uđe u kuću Velikog brata za tričavu sumu od 100.000 eura za samo 48 sati, meni zvuči kao očajni potez producentske kuće Emotion da zadrže gledanost šoua. Posle ispadanja Milića Vukašinovića, i odbijanja mnogobrojnih poznatih da uđu u kuću na Košutnjaku, morali su da naprave neki potez za kraj koji donosi, da ne kažem vraća, gledanost.

ceca-raznatovic

Međutim posle tri dana razmišljanja Ceca je odbila ponudu. Ova priča ima još jedan aspekt, jer bi ulaskom u kuću Ceca okončala dugogodišnji bojkot ružičaste televizije prema njenoj malenkosti. Hmmm,  pa naravno, moto je: za gledanost SVE. Inače, plan Emotiona do kraja šoua, 9. marta, je da se bar za jedan dan u kući nađu neka od dva para „ljutih“ neprijatelja. Prva varijanta o kojoj se piše su JK i Ceca (ali to očigledno otpada zbog Cecinog odbijanja ponude), dok je druga varijanta JK i Seka Aleksić. Za sada ostaje ova druga varijanta kao ostvarljiva, ali ja iskreno sumnjam da će se nešto slično i desiti…

266 Responses

 1. A sta joj je to s grudima?!Gde je ono bujno poprsje koje (sada) poseduje?!

 2. MOZDA JE UPRAVU…
  AL 100 000 EURA ZA SAMO DVA DANA!!!!!!!!!!! MISLIM…

 3. Svako ima pravo na svoje misljenje o Ceci ili JK,ali Ceca UME DA PEVA!
  Zena je PEVACICA!! I to je jedino bitno.

 4. naravno da joj je malo 100.000e zatosto je navikla da zivi od 1.000 000e zivot koji joj je pruzao njen ubijeni svetac,tako sto je prodavao a i sada ona prodaje zaplenjeno i ukradeno oruzje ,nakit,iz bosne koje je njen ubica stekao lepim i umiljatim putem,tesko njoj i njenom zivotu.

 5. CECA JE CARICA STA CE NJOJ DA UDJE U KUCU VELIKOG BRATA DA LI NEKO OD VAS PRATI FARMU I DA LI JE TACNO DA CE UCI JELENA KRLEUSA !!!!

 6. Ja bi usla za tu veliku sumu novca ( 100.000 eura)jer to je puno… Ceca tu nesto sad izvodi kao nebi ona. ONOOO EEE. Pa svako bi……..

 7. obozavam je!!! i apsolutno je u pravu sto nije prihvatila ponudu.niko normalni je nebi prihvatio!svako ima svoj ukus,ali meni su iskreno to teske gluposti te emisije tipa-veliki brat,farma itd.veoma glupo i besmisleno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI