in

Ceca objavila: Veljko Ražnatović verio devojku


Iako pre nekoliko nedelja nije ništa znala o veridbi svog sina, Svetlana Ražnatović otkrila je danas da je Veljko Ražnatović zvanično Bogdanu Rogić.

„Snajka je zvanično verena,“ napisala je ona na Instagramu, uz fotografiju na kojoj se vidi verenički prsten koji je mlada devojka dobila.

Podsetimo, mladi Ražnatović je pre mesec dana dnevnim medijima potvrdio da će se naredne godine oženiti.

“Svadba će biti uskoro. Jesmo mladi, ali nema veze, volimo se i ne razdvajamo. Bićete obavešteni, nismo odredili tačan datum. Znam da je moja mama Ceca rekla da bi volela unuke, ali koji roditelj to ne bi voleo. Radićemo i na prinovi i, naravno, da želimo da imamo decu. O tom – potom,” izjavio je on tada, dok je njegova mama bila zbunjena.

“Čovek se verio, saznala sam iz medija. Čovek se ženi, saznala sam iz medija. Pa on je hit,” rekla je Ceca.

Iako je Veljko sa Bogdanom u skladnoj vezi tek nekoliko meseci, oni su se, po svemu sudeći, toliko dobro upoznali da su već sada spremni da izgovore sudbonosno “da”. Ražnatovići i Rodići već su imali zajedničku večeru na kojoj su razgovarali o venčanju koje planiraju da zakažu za jun iduće godine.

“Veljko je Bogdanu verio u martu ove godine, a Rodićeva se nedavno uselila u porodičnu kuću Ražnatovića u Ulici Ljutice Bogdana. Njih dvoje se mnogo vole, pa je venčanje logičan sled događaja. Bogdana i Veljko su razmišljali da bi bilo lepo da se venčanju u martu, na dan veridbe, ali stariji su im savetovali da čekaju jun, posle posta, budući da će se venčati u crkvi. S obzirom na to da Veljko i te kako poštuje tradicionalne srpske običaje, planira da napravi gala proslavu na kojoj će se lumpovati sve do zore,” ispričao je u oktobru izvor blizak porodici Ražnatović.