Ceca otkrila ko je njena naslednica

Svetlana Ražnatović Ceca iskreno je progovorila o svojim mlađim kolegama, duetskim pesmama ali i karijeri.

“Ja ne nameravam još da idem u penziju”, rekla je Ceca na pitanje koga vidi kao svoju naslednicu, a da to nije njena ćerka i dodala:

“Ima toliko mladih i talentovanih pevača da ja ne mogu da se opredelim u ovom momentu. Ta deca toliko rade na sebi i trude se i grizu i zdravo su ambiciozna što se meni jako dopada jer bez rada i bez truda ne možeš napraviti ništa u životu. A i poznata sam po tome da volim da podržim mlade i nemam problem sa tim. Ne bih nikad da izdvajam, ali više puta sam znala da pohvalim te mlade kad ih upoznam i čujem uživo, tako da to neka bude odgovor”, rekla nam je Ceca.

Na pitanje sa kim bi volela da snimi duet, a da to do sada nije uradila, Cecin odgovor je malo iznenadio:

“Ni sa kim! Ja sam snimala uglavnom duete sa ljudima sa kojima se privatno družim. Ne znam, o tom potom, ako se desi neka pesma, videćemo. Nisam neko ko planira neku dalju budućnost, više sam na one kraće staze – kroz smeh kaže pevačica.”

Ona je otkrila da vredno radi na albumu, ali da ima veliki problem kada je on u pitanju:

“Radim na albumu, prikupljam materijal, ja ne obećavam nešto što ne mogu da ispunim. Iskrena da budem, imam veliki problem, kriza je u autorstvu, čekam da se pojavi nešto što će pomeriti stvari a da opet ostanem dosledna svom stilu.”

Povezane vesti

Back to Top