in

Ceca postala baba, Bogdana Ražnatović se porodila


View this post on Instagram

Neka nas sve samo radosti i veselja prate! Ziveli!🥂❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Cece Ražnatović danas je postao otac. On i njegova supruga Bogdana dobili su sina, koga su nazvali Željko.

Beba je po rođenju teška 3,360 kg, duga 53 cm, te je dobila ocenu 10 na porođaju. Porođaj je obavljen pomoću carkog reza, a izvršio je doktor Milenko Proročić koji je porodio Veljkovu majku Svetlanu oba puta.

Veljko Ražnatović je prisustvovao porođaju i zajedno sa svojom suprugom ugledao naslednika kojem je ime dao po svom pokojnom ocu – Željko.

Sa druge strane, danas je rođendan Bogdaninom ocu, Bogdanu, te je prvog unuka dobio kao najveći poklon. Ceca, Anastasija i Lidija su sve vreme bili na klinici.

View this post on Instagram

Lepa moja snajka @bogdanaraznatovic ❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Kako mediji pišu, Ceca je odrešila kesu za porođaj snajke pa je dala 4.000 evra za usluge u privatnoj bolnici na Novom Beogradu.

U tu cenu, osim carskog reza, uračunat je i boravak na klinici, anestezija, vakcine za bebu, nega lekara, lekovi, kao i obroci za porodilju. U cenu nije uračunato prisustvo oca na porođaju, kao i zaseban apartman. To se dodatno naplaćuje.