in

Ceca priredila Anastasiji rođendansko iznenađenje!


Iako je rođendane slavila u velikom stilu, velikim žurkama za sve prijatelje, Anastasija Ražnatović rešila je da 22. rođendan proslavi u kućnom izdanju.

Glamuroznu haljinu zamenila je trenerkom, nije imala ni trunku šminke i u domu svog dečka Đorđa Kulića, u Novom Sadu, Cecina ćerka je oduvala rođendanske svećice.

Ipak, planove o „mirnoj“ večeri uništila joj je mama lično, Ceca Ražnatović.

Dok je Tasa uživala u Novom Sadu kod svog dečka, kod koga je još od kako je uvedeno vandredno stanje zbog pandemije koronavirusa, sačekalo je nešto o čemu nije ni sanjala.

„Prijatelji su joj priredili slavlje koje će pamtiti do kraja života. Ceca je pomogla da se za njenu mezimicu priredi fenomenalno rođendansko iznenađenje, a od nje su sve sakrili,“ otkriva izvor za „Blic“ i otkriva da je Anastasija ovim gestom bila jako ganuta.

„Slavljenica je bila sa dečkom koji ju je dovezao kući, dok su je svi spremni čekali. Usledilo je slavlje, svi su bili rasploženi i nasmejani, a Anastasija nije krila da ju je gest najbližih oduševio.“

https://www.instagram.com/p/CApX33OC3-L/

Čim je kročila u prostoriju prisutni su Cecinoj naslednici zapevali rođendansku pesmu, a iznenađena Anastasija je pala majci u zagrljaj.

Mlada pevačica je oduvala rođenanske svećice i poželela želju a kako je to izgledalo folk diva je pokazala na društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/CApWnAdi_Op/

Mlada pevačica nikada nije skrivala da joj je majka omogućila sve što joj je u životu potrebno. Ipak, to je nije omelo u nameri da započne sopstvenu karijeru i postane finasijski nezavisna.