Ceca već priprema novi album: A evo da li će napisati autobiografiju

Ceca o planovima za budućnost (foto: Instagram.com/craznatovic_official)

Čini se da Svetlani Ceci Ražnatović vreme ne može ništa. Iako je nedavno mnogim koleginicama ali i mladim devojkama očitala lekciju o seksipilu, ‘srpska majka’, kako je njeni brojni fanovi zovu, otkrila je šta su zaista njeni prioriteti u životu.

„Moja koncentracija je usmerena na Veljka i Anastasiju, na moju turneju, sada uživam u tome i to mi baš prija“, izjavila je pevačica za Puls.

Ceca je takođe otkrila i šta želi da joj predstojeća Nova godina donese, ali kako se čini ljubav nije u paketu: „Želim samo zdravlje i uspeh. Pripremam novi album… Polako. A što se poklona tiče, sigurno ću ga kupiti sama sebi. Pošto su mi cipele fetiš, verovatno ću njih kupiti. Zaljubljivanje mi uopšte nije na spisku želja. Apsolutno uživam u slobodi. Tako sam se organizovala, tako mi prija i ovog momenta nema mesta za partnera“, objasnila je ona.

A photo posted by CECA (@craznatovic_official) on

Mnogi bi se složili da je njen život nalik na holivudski film, i da je ideja da napiše autobiografiju odlična, ali Ceca za sada ne deli takvo mišljenje: „Imala sam zaista mnogo ponuda. To sve traje desetak godina. Čak su i stranci bili zainteresovani za moju životnu priču, a 2002. sam dobila ponudu od jedne njujorške kuće da rade moju životnu priču. Sve do dana današnjeg nisam prihvatala zato što mislim da je još rano. Simonida Milojković me godinama ubeđuje da nije rano i da to iziskuje mnogo vremena i mnogo posla vezanog za svaki detalj i vezano za sve te najbitnije stvari koje treba pomenuti. Mislim da me polako lomi“, kroz smeh završava Ceca.

POSLEDNJE VESTI