Prati nas

Extra

Cece o Veljkovoj verenici: Ona mi je kao druga kćerka

Folk diva otkriva kakav joj je odnos sa partnerkom sina

Svetlana Ceca Ražnatović presrećna je i to se vidi: njen sin Veljko Ražnatović verio je devojku Bogdanu Rodić, koja se nedavno uselila u njihov dom.

Folk diva ispričala je da joj je sinovljeva buduća supruga kao druga kćerka.

“Bogdana kod nas živi dva meseca, sjajno funkcionišemo i slažemo se. Slobodno mogu da kažem da sam pored Anastasije dobila drugu kćerku,” ispričala je ona za Infomer i objasnila da joj je potpuno jasno zbog čega je Veljko izabrao Bogdanu za partnerku.

“Ona je dete iz divne porodice. Moj sin jeste mlad, ali mu je ovo zaista ozbiljna veza. Najduža do sada i najozbiljnija. Nijednom se za sve ovo vreme nisu posvađali, iako su skoro godinu dana zajedno.”

Ceca objašnjava i kako se Bogdana slaže sa sa ostatkom porodice, a posebno Veljkovom sestrom Anastasijom. “Drago mi je što se i Anastasija lepo slaže sa njom. Često svi zajedno sede kod kuće, gledaju televiziju, pričaju i druže se,” otkrila je Ceca.

Inače, folk zvezda nastupiće u Meksiku 3. i 4. januara, a sa sobom vodi čitavu porodicu.

“Trećeg i četvrtog januara nastupam u Kankunu i idemo svi zajedno. Želja mi je da ih častim jednim lepim putovanjem i da prve januarske hladne dane provedemo u tropskom raju,” kroz osmeh kaže Ceca.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top