Cecin novi album se zove ‘Poziv’

Novi album zvaće se ‘Poziv’

 

16. album folk dive Svetlane Cece Ražnatović, koji izlazi uoči njenog koncerta na beogradskom Ušću, zakazanog za 28. jun, zvaće se Poziv, piše današnji Kurir. Cecini fanovi najverovatnije će već 15. juna moći premijerno da čuju njene nove pesme!

“Došlo je do priličnog zaokreta u odnosu na prethodni album. Pesme su mnogo brže, od ukupno deset, samo je jedna balada”, otkriva izvor. “Naziv albuma je Poziv iz simboličnih razloga. Pevačica poziva sve ljude koji su željni dobre muzike i pozitivne energije da se okupe na Ušću na Vidovdan i budu deo do sada neviđenog spektakla na našim prostorima koji nosi naziv Ušće 2. Ceca u saradnji sa Miligram musicom pravi do sada najveći produkcijski poduhvat koji će nadmašiti prošli koncert, koji je održala na Ušću.”

Pevačica poručuje da želi da svima donese osmeh na lica.

“Počinjem s kampanjom za koncert na Ušću. Pred nama je mnogo posla, ali verujemo da ćemo ljudima doneti osmeh na lice i da će svi koji budu na Ušću 28. juna biti zadovoljni. Mnogo radimo kako bi moji fanovi dobili ono što zaslužuju”, poručuje jedna od najpopularnijih pevačica u regionu.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top