Cecu optužili da plaća boks mečeve, evo šta je odgovorila javno

Svetlana Ceca Ražnatović nema običaj da odgovara na poruke nepoznatih pratilaca na svom Instagram nalogu, posebno ne na one zlurade.

Međutim, to pravilo je ipak prekršila, kada ju je jedan fan isprovocirao i opleo po njenom sinu Veljku Ražnatoviću.

Tek što je pevačica objavila fotografiju svog sina nakon pobede na boks meču, jedan pratilac joj je poslao privatnu poruku na Instagramu, i to sa teškim optužbama.

“Potplatila si da ga nokautira,” napisao je izvesni Perica.

Sudeći po njenom odgovoru, Ražnatovićku komentar nije previše potresao, ali je osetila potrebu da ga demantuje i javno zaštiti sina. Ona mu je na vickast način, očito inspirisana pesmom, odgovorila i posavetovala ga.

“Perice, merice… Nemoj biti tako zao, utiče na lepotu… Radi ti na sebi, ne hejtuj ljude koji ti ništa loše nisu uradili… Srećno u životu,” poručila mu je Ceca uz smajlije i emotikone srca.

Očigledno je da je njena reakcija iznenadila i samog Pericu. Čim je dobio malo pažnje od folk dive, koju je izgleda i tražio, pohvalio ju je. Najpre joj je napisao: „Vaš sin se srcem bori“, a potom je prepisku i podelio na svom Insta storiju uz komentar: „Pisao sam s Cecom“.

Ražnatovićki je ovo bilo simpatično, pa je i sama podelila konverzaciju sa ovim mladićem na svom Instagramu. Perica je nastavio da joj piše, a ona mu je ljubazno odgovarala na svaku poruku. (Alo.rs)

Povezane vesti

Back to Top