Charlie Sheen zbog ćerke poziva na nasilje!

Revoltirani glumac pozvao fanove u pomoć
Revoltirani glumac pozvao fanove u pomoć

 

I dok Vlado Georgiev tražio pomoć na Twitteru, kada pokušavaju da mu obiju studio, glumac Charlie Sheen revoltiran što njegova ćerka Sam trpi zlostavljanje u školi već godinu dana, apelovao na fanove da mu pomognu!

“Moja ćerka Sam bila je maltretirana, a onda nazvana lažovom u školi Viewpoint. Ako imate pokvarena jaja, rolnu toalet papira, ili nekog psećeg sranja – pozivam vas da to isporučite sa “ekstremnim predrasudama” školi koju vode trolovi i šarlatani. Načinite me ponosnim”, napisao je problematični glumac na Twitteru, iznevši još jedan interesantan predlog. “Ako možete ispišite i ime Victoria govnima na prednjim vratima.”

Victoria je ime devojčice koja je zlostavljala njegovu ćerku Sam, a škola nije preduzela nikakve mere da se vršnjačko maltretiranje zaustavi. Prema pisanju američke štampe pomenuta devojčica rugala se Sheenovoj ćerki na račun njenog fizičkog izgleda, govorila joj je da je ružna i zbijala šale na račun Charlijevog izbacivanja iz serije Dva i po muškarca.

“Viewpoint školu u Kalabasasu bi trebalo da bude sramota zbog toga što je dozvolila da maltretiranje traje dugo i zbog toga što je pokušala da to sakrije”, rekao je Sheen za Tmz.com.

F.Y./Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top