in

Charlie Sheen otkrio šokantne detalje o Lindsay Lohan, Lady Gagi i HIV+ zvezdama

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Charlie Sheen je očigledno bio veoma raspoložen tokom radijskog intervjua u emisiji The Kyle & Jackie O Show, te je tako otkrio brojne pikanterije o holivudskim ličnostima koje (sve dosad) nisu završile na stranicama žute štampe.

51-godišnji glumac se prisetio jednog snimanja iz 2013. godine, kada je Lindsay Lohan došla pijana na set i povraćala, a zatim pristala da se pridruži privatnoj žurki u njegovoj vili. „Na kraju me je odvela u krevet, pokrila i rekla: ‘Lepo spavaj, prinče’. Ništa se nije desilo nakon toga“, završio je uz osmeh Sheen.

Charlie je otkrio i da je imao poziv od Lady Gage za snimanje prvog 18+ video klipa za MTV, u kom bi ona, Lindsay i Britney Spears glumile striptizete, a u kom bi se kontroverzna zvezda skinula u potpunosti i plesala mu u krilu. Navodno, Gaga je pristala na takvo snimanje samo ukoliko joj partner bude Sheen. „‘Biću potpuno naga. Jesi li spreman za to?’, upitala me je. ‘Ja sam rođen spreman’, rekao sam joj“, ispričao je glumac detalje projekta koji nikada nije realizovan.

U završnici intervjua, Sheen je priznao da zna još nekoliko velikih holivudskih zvezda koje su, kao i on HIV pozitivne, ali poštuje njihovu odluku da ne govore javno o tome. „Njihovu tajnu ću poneti sa sobom u grob.“