Search
Close this search box.

Cheryl i Liam Payne postavili prve zajedničke fotke nakon rođenja sina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

https://www.instagram.com/p/BWOG1qMBZaM/?taken-by=cherylofficial&hl=sr

Novopečeni roditelji Cheryl i Liam Payne prvi put nakon rođenja njihovog sina, objavili su fotografije kojima su raznežili svoje fanove.

Par je pozirao na fotografiji sa animal efektom, izgledajući srećno i uzivajući u danu odmaranja od roditeljskih obaveza. Na drugoj fotografiji, Liam je pozirao sam, oslanjajući se na njegovu istetoviranu ruku.

Par se nije često oglašavao na društvenim mrežama, ali ni pojavljivao u javnosti, usled rođenja njihovog sina i Liamove  promocije solo karijere širom sveta.

Prethodni post koji je Cheryl podelila je selfi na njen 34-i rođendan, uz opis u kojem se zahvaljuje svojim fanovima na čestitkama.

https://www.instagram.com/p/BV-Y3uwh-a6/?taken-by=cherylofficial&hl=sr

Rođendan je proslavila u društvu porodice i prijatelja, među kojima se našla i njena najbolja prijateljica Nicola Roberts i Reggie N Bollie duo.

U međuvremenu, Liam je postavio preslatku fotografiju na kojoj on i njegov sin nose iste yezzy patike uz opis: „kakav otac, takav sin“.

https://www.instagram.com/p/BV4jY51Brv3/?taken-by=liampayne&hl=sr

Liam je takođe izjavio da je Cheryl navikla njihovog sina da spava po rasporedu, sto je savršeno i za njih, jer dobijaju potrebnih 7 sati sna. A na pitanje na koga Bear liči, Liam je rekao „Dosta liči na mene, ali ima oči kao Cheryl, što je sjajno“.

POSLEDNJE VESTI