Chrisette Michele nije očekivala ovakvu Trumpovu reakciju

Chrisette je jedna od retkih zvezda koja se odazvala Trumpovom pozivu (foto: Instagram/chrisettemichele)

Povodom inauguracije Donalda Trumpa vodile su se brojne polemike oko toga ko će od slavnih izvođača izvesti svoj performans na svečanosti, budući da su mnogi usled nezadovoljstva njegovom pobedom naposletku i odbili da učestvuju.

Jedna od retkih koja je odlučila da prisustvuje ovom događaju bila je R&B zvezda Chrisette Michele, koja je, međutim, doživela nešto što ju je prilično iznenadilo.

Ona je, najpre, bez oklevanja prihvatila poziv učešća, iako ju je čak i porodica osuđivala zbog tog gesta. 34-godišnja pevačica rekla je za Billboard: “Kada smo primili telefonski poziv, možda će zvučati ludo, ali nije bilo ni najmanjeg oklevanja da ne prihvatim”. Ona dodaje da je isključila telefon nakon što su zvanično objavljeni učesnici jer je znala da će njena odluka naići na mnoštvo negativnih komentara. Ipak, bila je odlučna: “Samo sam išla za sopstvenim uverenjima. Takođe sam promenila broj telefona. Nisam ni pomislila reći ‘ne’. To mi nije ni prošlo kroz glavu”, rekla je Chrisette.

Ipak, ono što ju je iznenadilo bila je reakcija predsednika, ili, bolje rečeno, odsustvo njegove reakcije. Ova dobitnica Grammy nagrade, upoznata je sa procedurom ovakvih događaja s obzirom na to da je nedavno pevala u Beloj kući za Baracka i Michelle Obamu, ali, prema njenim rečima, dobila je ovoga puta drugačija uputstva od onih koje je očekivala. “Zapravo je trebalo da nastupim odmah nakon prvog govora Donalda Trumpa, jer sam tako radila u Obaminom slučaju. A onda mi je žena koja je bila zadužena za organizaciju prišla i rekla: ‘Sada ćeš prvo ti pevati, pa će on istupiti nakon tebe'”, navela je pevačica.

A ono što je najviše pogodilo Chrisette bilo je to što je Trump nije udostojio ni rukovanja, a ni uputio pozdrav. Ipak, rekla je da se misli da je predsednik imao puno posla te da je to bio razlog njegovog zapostavljanja pevačice i dodala je: “Radije želim da budem optimistična i nadam se da ću imati drugu priliku da pričam sa njim”.

Videćemo da li će je u budućnosti Trump drugačije dočekati.

Povezane vesti

Back to Top