Čija imena smo najčešće googlali u 2014. godini?

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Internet pretraživači napravili su listu „najtraženijih“ selebritija u 2014. godini Krajem svake godine, mnogobrojni  internet pretraživači sumiraju „utiske“ i prave liste imena koja su njihovi korisnici najčešće pretraživali.
U prošloj, 2013. godini, „najtraženija“ osoba na internetu bila je R&B zvezda Beyonce Knowles, a ove godine pevačicu je sa trona zbacila žena koja je jednako poznata po svojim oblinama – starleta  Kim Kardashian! Iako njene gole fotke koje je napravila za magazin Paper, nisu „srušile“ internet, svakako su izazvale veliku pometnju i medijima i javnosti, kao i veliki broj (negativnih) komentara. Pored ovog editorijala, veliku pažnju privukla je i naslovna strana Vogua koju je Kim krasila. U nastavku pogledajte listu TOP 10 „najguglanijih“ imena u 2014. godini. 1. Kim Kardashian (foto: buzzarabic) 2. Beyonce Knowles
(foto: toptenplus)
(foto: toptenplus)
3. Miley Cyrus
(foto: myhellofalife)
(foto: myhellofalife)
4.  Katy Perry
(foto: trbimg)
(foto: trbimg)
5. Justin Bieber
(foto: secretsofgoodgirl)
(foto: secretsofgoodgirl)
6. Joan Rivers
(foto: csmonitor)
(foto: csmonitor)
7. Jennifer Lopez
(foto: ryanseacrest)
(foto: ryanseacrest)
8. Kendall Jenner
(foto: theedge)
(foto: theedge)
9. Kaley Cuoco
(foto: chikasblog)
(foto: chikasblog)
10. Robin Williams
(foto: rockactivist)
(foto: rockactivist)

5 Responses

  1. ma za kim se pretpostavljalo..pa o njoj bar dnevno izadje 6,7 posta na svakom portalu,samo iskace odnekud.

  2. Zasto je ovo „propast sveta“ 50% ovih sa liste su zasluzili da budu trazeni, evo npr. Beyonce i Katy imaju vise nego uspesnu godinu iza sebe, sa rasprodatim turnejama, hit pesmama, sa nekoliko gremi nominacija, zatim Robin Vilijams i Dzoan Rivers zasluzuju da se pamte i posle njihove smrti, jer su bili nevjerovatno dobri u svom poslu, zatim tu je i Dzej Lo, koja je takodje izdala svoj album ove godine, ali nazalost nije najbolje prosao.. A ove ostale necu pominjati, jer vecina nije zasluzila da budu na listi, ali opet nije toliko strasno, jer se oni mogu zanemariti pored ovih ostalih! :)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI