Prati nas

Extra

Članovi žirija Zvezda Granda izmišljali nove reči, pa počastili jedni druge opisima lica

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Nakon što je Jelena Karleuša za jednog od kandidata u Zvezdama Granda rekla da je lepolik, misleći pritom da je lepog lika, Aca Lukas je odlučio da se konsultuje sa Vujaklijom i proveri da li ta reč uopšte postoji u srpskom jeziku.

Kako se ispostavilo da dati slogovi ne odgovaraju nijednom upitu, Jelena je odlučila da izmisli još novih reči inspirisana likovima svojih prisutnih kolega, pa je tako Dragan Stojković Bosanac opisan kao Brkolik, Ana Bekuta kao Sisolik, Saša Popović kao Pickolik, Viki Miljković kao Psiholik. 

Lukas je samog sebe opisao kao Kretenolika, ali je na predlog Saše Popovića da mu više odgovara Alkoholik, dodao: “Ja mogu da budem samo Kokakolik, jer alkohol nikad nisam konzumirao.”

Milica Todorović, koja je bila Tajanstveni član žirija, je poručila da je Karleuša Brnjolik, budući da je u toj emisiji nosila pirsing u nosu. Kako je Milica pre toga pobrala sve njene simpatija kao jedan od retkih pozitivnih sakrivenih članova žirija, ona joj nije nimalo zamerila ovu opasku. Sa druge strane, Saša Popović ju je opisao kao Guzolika, a na konstataciju Bosanca da se to što ona ima zove g*zičetina, Karleuša je dodala da je ona na bosanskom Guzičolik.

Jelena, naravno, nije htela da opisuje lik Marije Šerifović, pravdajući se da ne može da nađe dovoljno lepu reč, ali je naposletku, zbog činjenice da je Šerifovićka na dijeti, rekla da je ona Mršolik, ali se Mariji više dopao opis koji je dala samoj sebi Buckolik.

4 komentara

4 Comments

 1. Wtf

  02. 04. 2017. at 12:26

  Jel realno da je ovo vijest?

 2. msx

  02. 04. 2017. at 13:45

  ovakvim vestima, tracaro, samo spustas ovaj sajt na “hahaha” nivo. daj bre uozbilji se! karleusa i njena nekultura i neobrazovanost, vulgarnost i nedostatak elementarne kulture ti i nije neka vest

 3. BOOM!

  02. 04. 2017. at 14:00

  Jad, cemer, uzas, katastrofa…
  Kao decurlija iz vrtica. A krlja koja misli da je naj riba univerzuma sa ovim gadostima u nosu… sta reci??

 4. Sunny

  02. 04. 2017. at 17:10

  ????

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top