Coby, Senidah i Sara Jo 20. aprila u Hali Sportova

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Trenutno najpopularnija imena regionalne muzičke scene nastupiće 20. aprila u beogradskoj Hali Sportova na tradicionalnoj manifestaciji Bassivity Digital Showcase, na kojoj će biti predstavljeni najaktuelniji muzički hitovi i izvođači čije pesme ne izlaze iz YouTube trending kategorije! 

Proteklu godinu obeležili su hitovi Biseri iz blata, Slađana, 4 Strane Sveta, Grmi, Ja sam u gasu, Bez Sna i svi oni nastali su kao izdanja izdavačka kuća „Bassivity Digital„.

Ove hitove, ali i brojne muzičke novitete, publika će moći da čuje uživo 20. aprila u Hali Sportova, kada će se na jednom mestu okupiti trenutno najjača postava najpopularnijih regionalnih izvođača. U mešanom nastupu od skoro 3 sata nastupiće Coby, Senidah, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Sara Jo, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, kao i Rasta i Balkaton Gang.

Ova manifestacija je godinama sinonim za hip hop događaj sezone, a s obzirom na ovogodišnji spisak onih koji će nastupiti, ima potencijal da osvoji titulu glavnog muzičkog događaja ovog proleća u Beogradu.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl su u prodaji od danas, a do 21. marta moguće ih je kupiti po „early bird“ ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

POSLEDNJE VESTI