Prati nas

Događaj

Coby, Senidah i Sara Jo 20. aprila u Hali Sportova

Proteklu godinu obeležili su hitovi Biseri iz blata, Slađana, 4 Strane Sveta, Grmi, Ja sam u gasu, Bez Sna i svi oni nastali su kao izdanja izdavačka kuća “Bassivity Digital”

Trenutno najpopularnija imena regionalne muzičke scene nastupiće 20. aprila u beogradskoj Hali Sportova na tradicionalnoj manifestaciji Bassivity Digital Showcase, na kojoj će biti predstavljeni najaktuelniji muzički hitovi i izvođači čije pesme ne izlaze iz YouTube trending kategorije! 

Proteklu godinu obeležili su hitovi Biseri iz blata, Slađana, 4 Strane Sveta, Grmi, Ja sam u gasu, Bez Sna i svi oni nastali su kao izdanja izdavačka kuća “Bassivity Digital“.

Ove hitove, ali i brojne muzičke novitete, publika će moći da čuje uživo 20. aprila u Hali Sportova, kada će se na jednom mestu okupiti trenutno najjača postava najpopularnijih regionalnih izvođača. U mešanom nastupu od skoro 3 sata nastupiće Coby, Senidah, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Sara Jo, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, kao i Rasta i Balkaton Gang.

Ova manifestacija je godinama sinonim za hip hop događaj sezone, a s obzirom na ovogodišnji spisak onih koji će nastupiti, ima potencijal da osvoji titulu glavnog muzičkog događaja ovog proleća u Beogradu.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl su u prodaji od danas, a do 21. marta moguće ih je kupiti po „early bird“ ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Događaj

To Top