in

Colton Haynes: Rekli su mi da se otac ubio jer sam gej

(foto: Out)
(foto: Out)

Colton Haynes je iznenadio javnost kada je priznao da je gej. Glumac je potom otkrio šokantnu i tužnu stranu svog života za koju niko nije znao do sada.

Naime, Colton je odrastau u Kanzasu, okolini gde se malo priča o gej populaciji. Svojoj porodici je rekao istinu kada je imao 14 godina, ali to se nije završilo kako treba. Njegova majka je loše podnela novu informaciju, pa je pobegao od kuće i otišao da živi sa drugom. Tada su mu javili da mu je otac izvršio samoubistvo.

„Rekli su mi da se otac ubio jer je saznao da sam gej. Naravno da mi nije bilo svejedno. Sem toga, kako možeš da mi kažeš tako nešto? Nažalost, niko nikada neće znati pravu istinu. Ali kada su brat i majka otišli da pokupe očeve stvari jedina fotografija na njegovom frižideru je bila moja“, otkrio je glumac.

(foto: Out)
(foto: Out)

Priznao je da je od javnosti krio svoju seksualnu orijentaciju jer se plašio da će to loše uticati na njegovu karijeru.

„Žao mi je što sam lagao tako dugo. Ali rekli su mi da je to jedini način da postanem uspešan. Kada mlad uđeš u ovu industriju, ljudi manipulišu tobom“, kaže Colton za magazin Out.

Za kraj je otkrio i kakvog muškarca bi želeo pored sebe.

„Miks Johna Cenea, Idrisa Elbe i Ryana Reynoldsa. Nekoga ko će se spustiti sa planine i reći: ‘Nemam prijatelje. Želiš li da živiš sa mnom’, voleo bih to. Želim svoj srećan kraj. Ili bolje reći, srećan početak“, završava Colton.