Prati nas

Foto

Ovako su poznati proslavili Dan zaljubljenih

Ko se tu najviše voli?

Poznate zvezde preplavile su juče instagram ne bi li svima pokazale koliko se vole na Dan zaljubljenih, koji se u većem delu sveta proslavlja 14. februara.

Victoria Beckham/Instagram

David i Victoria Beckham

Par je proslavio praznik sa celom porodicom na odmoru. “Srećan Dan zaljubljenih, nadamo se da vam je dan ispunjen ljubavlju i srećom,” napisala je Viktorija ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

Tom Brady i Gisele Bundchen

Kvoterbek američkog tima The New England Patriots objavio je romantičnu fotografiju na kojoj ljubi svoju suprugu na plaži. “Srećan Dan zaljubljenih, ovo smo ja i moja jedina,” bila je jasna njegova poruka.

Colton Haynes i Jeff Leatham

Zvezda serije Američka horor priča i cvećar objavili su seriju ranije napravljenih fotografija, uz dirljive posvete. “Ti si moj najbolji prijatelj, moj dnevnik i druga polovina, volim te do neba i nazad,” poručio je glumac svom suprugu.

Kim Kardashian i Kanye West

TV zvezda objavila je fotografiju na kojoj je suprug drži, dok su okruženi paparacima. “Volim te do beskonačnosti i nazad! Srećan Dan zaljubljenih!!!” napisala je ona, a West joj je uzvratio porukom na Instagramu, nakon jednogodišnje pauze.

Will i Jada Pinkett Smith

Glumac je na Instagramu objavio simpatičnu fotografiju na kojoj svira igračku-instrument, pokraj koje je napisao: “Pozdrav svim zaljubljenim ljubavnicima širom sveta.” 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top