in

Glumac Colton Haynes venčao se sa partnerom, Kris Jenner bila matičar

Matt Baron/REX/Shutterstock

Zvezda serije Strela, Teen Wolf Američka horor pričaColton Haynes venčao se juče sa svojim dugogodišnjim partnerom, cvećarem Jeffom Leathamom.

Ceremonija je održana u hotelu Four Seasons u Palm Springsu, a matičar je bila niko drugo do – Kris Jenner. 

Gosti su morali da budu u crno-belim toaletama, a među zvanicama našli su se zvezde serije Moderna porodicaSofia Vergara sa suprugom Joe Manganiello, Jesse Tyler Ferguson, Melanie Griffith, Chelsea Clinton, Dylan O’Brien, Emily Rickards, Billie Lourd i Cheyenne Jackson.

View this post on Instagram

#weddingweekend @jeffleatham 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 @justinmikita @jessetyler

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

„Zapanjujuće je što sam našao nekoga ko me je naučio da volim sebe više. Od kako sam sa Jeffom, odnosi sa prijateljima i porodicom su se poboljšali. Kada naučiš da voliš nekoga, to ti promeni život,“ rekao je Colton za magazin People.

Leatham je pre nekoliko nedelja objavio da će se venčanje održati krajem meseca. „Činjenica da ću se venčati za ovim muškarcem krajem meseca čini me najsrećnijim čovekom na svetu. On inspiriše mene i drugi i blagosloven sam što ću provesti život sa njime kao mojim suprugom. Volim te,“ napisao je on tada na Instagramu.

Inače, 29-godišnji Haynes objavio je u maju 2016. godine da je gej, a u februaru ove godine objavio je da je u vezi sa 46-godišnjim Jeffom. Od tada neprestano dele zajedničke fotografije na društvenim mrežama.