Cory par dana pred smrt snimio klip za fana

Cory Monteith snimio je video poruku obožavateljki, par dana pred smrt
Cory Monteith snimio je video poruku obožavateljki, par dana pred smrt

Zvezda serije Glee Cory Monteith, koji je preozirao u 31. godini, i dalje je u mislima svojih fanova i kolega. Niko ne može da se pomiri sa njegovim preranim odlaskom.

Utvrđeno je da se mladi Cory predozirao mešavinom heroina i alkohola. Bio je na odvikavanju i nije izlazio u klubove, ne bi li izbegao iskušenja, ali nije uspeo. Trenutak slabosti koštao ga je života.

Pre par dana na internetu se pojavio zanimljiv video snimak na kom se popularni glumac obraća svom fanu. Naime, dok je leteo avionom iz Japana u Vankuver, stjuardesa po imenu Sheila zamolila ga je da se video putem obrati Mallory, ćerki njenog dečka. Devojčica je veliki Coryjev fan i svaki njen savet bi poslušala.

Cory je odmah pristao da to uradi i poručio devojčici: ”Hej, Mallory, ja sam Cory, Sheilin prijatelj. Samo sam hteo da snimim ovaj klip za vas, da bih ti rekao da se kloniš nevolja i ostaneš u školi.”

Klip je snimljen u avionu, kada je Cory išao ka Vankuveru, u kom je posle nekoliko dana nađen mrtav. Pogledajte kako se Cory obratio Mallory.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top