Rezultati autopsije pokazali da se Cory predozirao

Umro od smrtonosne mešavine heroina i alkohola
Umro od smrtonosne mešavine heroina i alkohola

 

Demoni sa kojima se 31-ogodišnji glumac Cory Monteith borio godinama, na kraju su pobedili u poslednjoj borbi. Rezultati autopsije pokazali su da je glumac umro od smrtonosne doze heroina, pomešane sa alkoholom.

Podsećanja radi, prema izveštajima kanadske policije, osoblje hotela u kome je Cory bio odselo pronašlo ga je mrtvog u sobi u subotu oko podneva – oni su ušli u njegovu sobu jer je trebalo da se odjavi iz nje. Osoblje hotela zateklo je beživotno telo glumca, izveštavaju američki mediji.

Zvezda serije Glee dugo je vodio bitku s opijatima. Živeo je dvostruki život: kada bi bio u Los Anđelesu napo**o bi radio, dok bi po povratku u rodnu Kanadu nastavljao sa konzumiranjem narkotika.

“Cory se borio sa svojim demonima, ali demoni su pobedili. Nije izlazio i uzimao drogu u provodu, kako bi se zabavio. Nije mogao da se izleči. Pokušao je. Nije mu uspelo”, reči su Coryijevog prijatelja, piše Perez Hilton.

“Mešao je heroin sa kristal metom. Bilo je zastrašujuće. Posledice kombinovanja ove dve droge bile su više nego vidljive na njegovoj koži. Njegova detoksikacija bi trajala dugo. Ipak, Cory je bio vrlo posvećen tome da ostane trezan i ne uzme više nikad drogu. Kada bi poklekao demonima u sebi, znao je da kaže ‘Ovo mi je poslednja šansa’ – ovog puta je zaista i bilo tako.”

F.Y./Tracara.com
Foto: Parade.com

Povezane vesti

Back to Top