Prati nas

Vesti

Čuvena Kasandra otkriva: Đuskam uz Cecu i Karleušu

“Ne propuštam nijedan meč Novaka Đokovića, njegov sam vatreni fan i obožavam ga, on je genijalan.”

Glumica Coraima Torres, koju domaća publika poznaje po čuvenoj ulozi u sapunici Kasandra, dala je intervjuu za naše medije, gde je iskazala svoju ljubav prema Srbiji.

Torres se prisetila uspeha ove serije uz izjavu: “Ta serija je obarala rekorde širom sveta, velika ljubav dvoje ljudi dirnula je mnoge. Serija mi je promenila život i donela mi brojne prilike, zbog nje sam se doselila u Kolumbiju gde danas živim i radim”.

Voljena Kasandra je svojevremeno i posetila Srbiju, a doček koji su joj priredili fanovi naveo ju je da zapamti našu zemlju i dan-danas se interesuje za nju.

“Kada su vas bombardovali, pratila sam šta se dešava, osećala sam tugu i neizvesnost, bilo mi je bolno da gledam kako patite.”, izjavila je glumica, pa dodala i da prati pojedine srpske zvezde.

“Ne propuštam nijedan meč Novaka Đokovića, njegov sam vatreni fan i obožavam ga, on je genijalan. Čula sam Cecu i Jelenu Karleušu, đuskam uz njihove pesme, nažalost ne razumem šta pevaju, ali mi se sviđa ritam,” rekla je ona za Informer.

Koraima je dodala da se nada da će opet, u nekom trenutku, posetiti Srbiju.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top