Prati nas

Bizarno

Da li će Snapchat postati novi Facebook?

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Verovali ili ne, ali najpoplarnija društvena mreža odavno nije Facebook. Prema novim istraživanjima, mladima je trenutno najzanimljiviji Snapchat.

Snapchat beleži neverovatan rast popularnosti. Tako je za samo par meseci skočio sa 19% na 28% tinejdžera koji ga koriste. Već ima oko 100 miliona korisnika.

Sa poslednjim update-om u martu, Snapchat je postao jedina platforma koja integriše chat, pozive, audio i video poruke, ilustracije, stikere, dnevni ekskluzivni sadržaj velikih svetskih brendova, live događaje i nestajući sadržaj. Njegova primarna namena je i dalje Messenger aplikacija preko koje mladi ostaju u vezi sa prijateljima, i to na zanimljiviji način od WhatsAppa ili Vibera. 

Kao što verovatno znate, prijatelji mogu da vide vašu priču na Snapu, poput koleža dana. U mogućnosti ste da sa prijateljima podelite najzanimljivije delove vašeg dana, a sve priče nestaju za 24 časa.

Na listi najpolularnijih društvenih mreža drugo mesto zauzima Instagram, treće Twitter, a na četvrtom je famozni Facebook.

loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top