Search
Close this search box.

Da li je brak Kaley Cuoco već u krizi?!

Da li je brag ovog zgodnog para u krizi?! (foto: Instagram)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Par se venčao posle samo par mesici poznanstva (foto: Instagram)

Poslednjih dana u medijima su se pojavili navodi da je brak televizijske zvezde Kaley Cuoco i tenisera Ryana Sweetinga u krizi jer nisu viđeni zajedno od 16. januara i premijere njenog filma The Wedding Ringer.

Par se upoznao na sastanku na slepo 2013. godine i posle samo nekoliko meseci zabavljanja, za doček Nove 2014. godine, su se venčali. Njihovo venčanje bilo je kao iz bajke i iako su mnogi tvrdili da su prebrzo ušli u brak, oni nisu marili za komentare i svima pokazivali koliko su zaljubljeni.

Međutim, izvor blizak paru navodi da su uskoro počeli i prvi problemi jer je Kaley  po ceo dan bila zauzeta snimanjem svoje hit serije Štreberi, koja joj donosi milion dolara po epizodi,  dok je Ryan dane provodio kod kuće na kauču jer nije mogao da igra tenis zbog operacije leđa. Posle venčanja par se uselio u vilu na Beverly Hillsu vrednu 5.5 miliona dolara, koja je prethodno pripadala Khloe Kardashian i Lamaru Odamu, za koju je Ryanu prijateljima rekao da ga više podseća na hotel nego na dom i plašio se negativnih vibracija zbog toga kako je okončana veza Khloe i Lamara.

Par se poslednji put zajedno pojavio sredinom januara, a Kaley nije prisustvovala Ryanovom prvom meču ove godine, jer je bila “prezauzeta“, dok je s druge strane sve više vremena provodila na setu, sa bivšim dečkom Johnny Galeckijem, koji u seriji tumači lik Lenarda a sa kojim je lepa glumica bila dve godine u tajnoj vezi.

Kaley i Ryan su pre par dana preko Instagrama zajedničkom fotograijom svima poručili da su i dalje veoma srećni i zaljubljeni i da ih ovakvi komentari  “samo čine jačim“. Videćemo šta čeka ovaj zgodni par u budućnosti, ali želimo im svu sreću da prebrode probleme ukoliko ih imaju.

Poslednja fotografija para kojom demantuju glasine o razvodu (foto: Instagram)

POSLEDNJE VESTI