in

Da li se Sanja Marinković razvodi? “Vreme će pokazati hoće li moj brak opstati”

Već nedeljama se piše o tome da je brak voditelje Sanje Marinković u krizi, a ona je o tome govorila u intervjuu za magazin Story.

“Vreme će pokazati hoće li moj brak opstati,” izjavila je ona u intervjuu za pomenuti magazin.

View this post on Instagram

Godine prolaze ali osmeh ostaje 😊Kazu da su novogodisnji praznici sansa da ispravimo sve sto smo zabrljali 😉 Ponosna sam na svaku “brljotinu” koju sam napravila iako ih na moju srecu nije bilo mnogo😀 Nisam ljubitelj praznicne groznice ali verujem da je sreca ovih dana zarazna i nemam nista protiv da taj virus “zakaci” i mene 😂 Cekam da budem ocarana ❤️ #magazinin #newyear #glamour @story.srbija #love #women #power #beauty #lovemyjob #mojamerasrece #merasrece #zenekojesuvisevole #ocarana #dress #hair #smile #happy #lovemylife #tv #show #proteinskidetoxbysanjamarinkovic #fitnessmotivation

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Voditeljka je u braku sa Aleksandrom Uhrinom za koga se udala 2011. godine nakon dugogodišnje veze i sa kojim ima 12-godišnjeg sina Strahinju.

“Teme koje se tiču ljubavi su izuzetno osetljive. Mogu samo da kažem da, kao i većina nas pred Novu godinu pravim spiskove, a na tom spisku su mi želje vezane za posao, majčinstvo, zdravlje i naravno želje za ljubav. Želim da u 2020. godini budem najvoljenija žena, od jutra do večeri, e sad da li će to biti u braku ili ne, to ću da razmislim,” rekla je Sanja i nastavila:

“Nisam se razvela, vreme će pokazati,” zaključila je Sanja.