Da li ste nekada… uništavali dnevnik? Evo prilike!

Izdavačka kuća Vulkan poziva sve zainteresovane da nas u subotu 22. avgusta od 12 do 13 časova posete u knjižari Vulkan u Ušću i da nam pomognu da zajedno uništimo dnevnik!

Vulkan je odlučio da iznenadi svoje čitaoce štivom, potpuno različitog koncepta od svega do sada viđenog, koje će im omogućiti da ispolje svoju kreativnost i iskažu svoja osećanja- Uništi dnevnik, autorke Keri Smit.

Dnevnik se sastoji od niza zadataka, a neki od njih su: crtanje pomoću kafe, bacanje dnevnika sa velike visine, cepanje strana i ponovno vraćanje u knjigu, pravljenje kolekcije fleka, ušivanje stranica uz pomoć igle i konca, sakrivanje stranica u komšijsko dvorište.

Smitova je osmislila dnevnik sa idejom da motiviše decu i tinejdžere da obrate više pažnje na svet oko sebe i da postavljaju što više pitanja. Ona želi da odvoji nove generacije od ekrana i da ih podstakne da provode vreme napolju.

Više informacija o knjizi potražite ovde.

Svi posetioci imaće prilike da se na kreativan način oprobaju u uništavanju dnevnika i tog dana kupe svoj primerak po promotivnoj ceni.

Dnevnik koji zajedno uništimo biće izložen u knjižari Vulkan kako bi pružio inspiraciju drugim čitaocima i podstakao ih da stvari posmatraju iz drugog ugla.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.