Search
Close this search box.

Danijela Vranić: Kako sam smršala 30 kilograma!

Povratila izgled s početka karijere! (foto: Alo)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Povratila izgled s početka karijere! (foto: Alo)

Pevačica Danijela Vranić skinula 30 kilograma zahvaljujući jakoj volji, ali i redovnim treninzima, povrativši se u formu koju je imala na početku karijere.

„Bilo mi je mnogo teško. Obišla sam na desetine lekara i niko nije mogao da mi uspostavi pravu dijagnozu. Organizam mi je bio prepun vode i konstantno sam bila natečena i nisam znala kako da izbacim tu vodu iz sebe. Pribegavala sam raznim dijetama, vežbala i mučila se, ali rezultata nije bilo“, otkrila je ekskluzivno za dnevni list Alo kraljica splavova, dodajući da je susret sa jednim doktorom promenio njen život.

Top lista: Pijana estrada!

„Jednog dana instruktor koji je radio u teretani u kojoj vežbam me je zaustavio i rekao mi kako mu je žao da gleda koliko se mučim, a da izostaju rezultati, i zamolio me da posetim doktora, koji mi je bukvalno promenio život. Odnela sam mu rezultate i prepisao mi je pravu terapiju, kao i dijetu. Pridržavala sam se svega što mi je napisao, ali mi je bilo užasno teško. Dešavalo mi se da noćima ne mogu da zaspim od gladi. Došlo mi je frižider da pojedem, ali nisam odustajala. Živela sam bukvalno na kuvanoj ribi i piletini, a pored toga napo**o sam vežbala“, otkriva Danijela, poručujući da su joj prvi rezultati dali volju da nastavi da se trenira.

„Ne shvatate kakve su to muke. Kada na svu muku još i vežbate, veoma je teško. Ali rezultati su mi održali volju i podstakli me da ne stajem. Na sve to i krvna slika mi se poboljšala. Kako sam gubila kilograme i izbacivala tu vodu iz sebe, sve sam se bolje i zdravije osećala.“

„Najsrećnija sam, osim što sam konačno ozdravila, zato što ponovo mogu da nosim moje haljine i garderobu koju sam volela. Konačno mogu da nosim sve stvari iz svog plakara“

Redakcija Tracara.com

POSLEDNJE VESTI