in

Dara Bubamara se udaje za dve decenije mlađeg momka?!

Ona se poverila najbližim drugaricama da je spremna i da se uda za njega

Foto: Instagram

Dara Bubamara više ne krije koliko joj je stalo do novog dečka iako je on skoro duplo mlađi od nje.

Ona se poverila najbližim drugaricama da je spremna i da se uda za njega, piše Scandal

Ne smeta joj razlika u godinama, kaže da je mali pažljiv, vredan, imućan i sposoban, i što je najvažnije, ne smeta mu njena popularnost, tako da je u jednom momku našla sve što je ikada očekivala od muškarca s kojim je u vezi.

„Dara je kao neka klinka, toliko se zaljubila. Novi dečko je slika kako pozira onako zgodna i preplanula na plaži, onda ona to kači na društvene mreže… Ma baš oboje uživaju i ni na koga ne obraćaju pažnju”, započinje priču Darina drugarica i dodaje:

„Dečko je mlad, ima osećaja za mreže i fotkanje, ali i za ekstremne doživljaje u kojima ona uživa, pa ne čudi što nam se Dara poverila da je klinac dečko njenog života. Rekla je da mali ima energiju koja njoj odgovara.

Foto: instagram

„Konačno je našla nekog s kim može da pliva, skače, roni… Ona je i sama priznala da ne može ništa protiv svoje mladalačke energije, tako da nas nije iznenadila kad nam se poverila da bi se možda i udala za malog! Ma ona je kraljica”, završava drugarica i dodaje da je Darin bivši muž Milan očajan od kada je ona sa klincem u vezi!

„Milan nastoji da njegov i Darin sin ne čita portale o majci i njenom dečku. Jako mu sve to teško pada i uopšte mu nije pravo.”