in

Dara Bubamara u mladosti živela teško: jela hleb i mast, a sada uživa u luksuzu

Dara Bubamara otkriva da je nekad teško živela, te da je jela hleb i mast, a onda joj se život drastično promenio, pa je uspela da zaradi sumu koju mnogi ne mogu.

Ona ne krije da je bilo dana u mladosti kada njeni roditelji nisu imali da joj daju džeparac za školu.

“Uspela sam jer sam morala da se borim, ništa mi nije dato na tacni. U životu sam zaradila više od milion evra, a nekad nisam imala ni za osnovne stvari. Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: “Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu.” Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah. „ objasnila je Dara.

View this post on Instagram

✍️☕️❤️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

„Nismo jeli po restoranima kao danas, već kod kuće, mama je stalno kuvala. Dešavalo se da jedemo hleb i mast. Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem, jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom tata živi otkupila od njegove firme i renovirala ga”, kazala je Dara.

Bila je harambaša i družila se mahom sa dečacima.

“Igrali smo se Nemaca i partizana. Umela sam da udarim nekog dečaka, pa da pobegnem, ali oni mene nikad nisu udarali jer su me voleli. Uvek sam bila glavna”, kaže Dara i dodaje da je odmalena pokazivala sklonost ka pevanju:

“Popela bih se na jedan zeleni kamion i počela da pevam, a ostali bi me slušali. Organizovali bismo našu Evroviziju i ja sam uvek pobeđivala. Sa sedam godina učestvovala je u “Muzičkom toboganu” kod Minje Subote, a nekoliko meseci kasnije odnela je pobedu i na „Zmajevim dečjim igrama”, gde je predstavljala Vojvodinu pesmom „Svetski fol rokenrol”. “Pojavila sam se u kostimu bubamare, koji sam pozajmila od drugarice. Tada mi nije bilo ni u malom mozgu da će me jednog dana cela nacija zvati Dara Bubamara”, rekla je ona.

Iako nije važila za najlepšu devojčicu, uvek je bila u centru pažnje.

“U školi je bilo mnogo lepših devojčica od mene, ali su me dečaci najviše voleli zbog harizme i energije. Već u vrtiću imala sam simpatiju, a prvi put sam se poljubila u šestom razredu. Zaljubljive sam prirode, pa je jedan dan bio aktuelan Darko, drugi Davor, treći Marko… Nisam patila, uvek mi je bilo zanimljivo”, izjavila je Dara.